Seuraa Klarna

Tunnisteet

Verkosta kauppaan – tuhannen kanavan kautta

Blogikirjoitukset   •   Syys 07, 2015 11:03 EEST

Yhdysvaltojen verkkokauppa kasvaa selvästi muuta vähittäiskauppaa nopeammin. Maassa on toiseksi suurin verkko-ostajakunta Kiinan jälkeen. Niin Yhdysvalloissa kuin muualla kuluttajat hakevat helppoutta – riippumatta siitä, missä ostoksensa tekevät. Yhtiöt, jotka pystyvät vastaamaan monikanavaisen kuluttajan tarpeisiin ja hänen vaatimuksiinsa, pärjäävät ja menestyvät.

Arheilu, tuo arkipukeutumisen uusi musta

Blogikirjoitukset   •   Elo 27, 2015 13:51 EEST

Vuoden 2015 tammi–kesäkuun tilastomme osoittivat, että verkon urheilu- ja ulkoilukategorian ostokset kasvoivat viisi prosenttiyksikköä verrattuna vuoden 2014 vastaavaan ajanjaksoon. Mutta urheiluvaatteita ei suinkaan aina hankita urheilua varten. On syntynyt uusi vaatekäsite, arheilu (engl. athleisure).

Miten sinä shoppailet?

Miten sinä shoppailet?

Blogikirjoitukset   •   Kesä 11, 2015 14:05 EEST

Viime vuonna suomalaisten verkko-ostamisessa tuli kesän alla selkeä nousu muodin hankinnassa. Kuten kerroimme tammikuussa, toukokuussa 2014 kaikenikäiset panostivat pukeutumiseen. Vaatteet ja kengät ylittivät tuolloin viihteen ostamisen absoluuttisesti ja olivat 38 % kaikista toukokuun 2014 aikana Klarnan kautta tehdyistä verkko-ostoksista.