Seuraa Klarna

Tunnisteet

Viimeisimmät uutiset

Black Friday innosti suomalaiset ostoksille kaikissa ikäluokissa

Lehdistötiedotteet   •   Marras 29, 2016 16:42 EET

Viime perjantaina 25. marraskuuta vietettiin Black Friday -päivää, jolloin suuri osa myös suomalaisista kaupoista laski hintojaan päivän ajaksi. Maksupalveluyritys Klarna vertasi heidän kauttaan viime perjantaina tehtyjä Black Friday -ostoksia edellisvuoteen. Nettiostoksien määrä kasvoi kaikissa ikäluokissa.

Black Friday hullaannutti suomalaiset miehet shoppailemaan verkkokaupoissa

Lehdistötiedotteet   •   Marras 24, 2016 11:55 EET

Perjantaina 25. marraskuuta vietetään Black Friday -päivää, jolloin verkkokaupat laskevat hintojaan päivän ajaksi. Maksupalveluyritys Klarnan tekemän selvityksen mukaan etenkin suomalaiset miehet tekivät viime vuonna verkkokauppaostoksia Black Fridayna. Alennusmyynneissä shoppaillaan yhä enemmän mobiililaitteilla, jonka osuus jopa yhdeksänkertaistui Black Fridayn aikana.

Verkkokauppojen maksuvaihtoehdot mukautuvat jatkossa kuluttajan tarpeisiin

Verkkokauppojen maksuvaihtoehdot mukautuvat jatkossa kuluttajan tarpeisiin

Lehdistötiedotteet   •   Marras 17, 2016 12:26 EET

Maksuratkaisuja tarjoava Klarna uudistaa Checkout-maksupalvelunsa. Uudistunut Klarna Checkout mukautuu yksilöllisesti käyttäjän mukaan ja pyrkii ennakoimaan, mitä maksuvaihtoehtoa kullakin ostokerralla halutaan käyttää.

Klarna ja MyCashflow tiivistävät yhteistyötään

Lehdistötiedotteet   •   Helmi 02, 2016 11:50 EET

​MyCashflow ja Klarna ovat aloittaneet yhteistyön, jonka ansiosta kaikki MyCashflow-verkkokauppaohjelmiston asiakkaat saavat käyttöönsä markkinoiden nykyaikaisimman maksuratkaisun – Klarna Checkoutin.

Urheilujätti verkottuu: XXL aloittaa yhteistyön Klarnan kanssa

Lehdistötiedotteet   •   Joulu 18, 2015 10:30 EET

Pohjoismaiden suurin urheilukauppaketju XXL on ottanut käyttöönsä Klarna Checkout -ratkaisun kaikissa Pohjoismaissa, myös Suomessa. Klarna Checkout mahdollistaa XXL:n verkkokaupan asiakkaille sujuvan verkko-ostokokemuksen, myös mobiililaitteilla. XXL:lle Klarna Checkout tuo kaikki paikalliset maksutavat yhden palveluntarjoajan kautta.

Klarna tutki: mobiiliverkkokauppa kasvaa vauhdilla Pohjoismaissa

Lehdistötiedotteet   •   Joulu 11, 2015 07:55 EET

Klarnan tutkimus Pohjoismaiden verkkokaupasta kertoo, että 60 prosenttia pohjoismaisista kuluttajista tekee ostoksia verkossa joka kuukausi ja että mobiiliverkkokauppa kasvaa huimaa vauhtia.

Black Friday triplasi verkkokauppamyynnin

Lehdistötiedotteet   •   Joulu 01, 2015 09:48 EET

Klarnan verkkokauppatilastot kertovat, että Black Friday kasvatti verkkokauppaa hurjasti tavalliseen perjantaihin verrattuna – Suomessa verkkomyynti kasvoi yli kolminkertaiseksi.

Klarna tutki: joulukauppa verkossa kasvaa entisestään

Lehdistötiedotteet   •   Marras 18, 2015 09:47 EET

Tuoreen tutkimuksen mukaan yli 80 prosenttia suomalaisesta aikoo tehdä tänä vuonna jouluostoksia verkossa tänä vuonna. Keskimäärin vastaajat aikovat käyttää ostoksiin verkossa 221 euroa. Kaksi kolmesta suomalaisesta aikoo tehdä ostoksia kotimaisista verkkokaupoista.

Klarna Checkout tukee nyt myös American Express -luottokorttia

Lehdistötiedotteet   •   Syys 29, 2015 14:12 EEST

Klarna ja American Express julkistavat kumppanuussopimuksensa. Nyt miljoonat American Expressin asiakkaat voivat maksaa Klarna Checkout-ratkaisussa luottokortillaan.

Verkosta kauppaan – tuhannen kanavan kautta

Blogikirjoitukset   •   Syys 07, 2015 11:03 EEST

Yhdysvaltojen verkkokauppa kasvaa selvästi muuta vähittäiskauppaa nopeammin. Maassa on toiseksi suurin verkko-ostajakunta Kiinan jälkeen. Niin Yhdysvalloissa kuin muualla kuluttajat hakevat helppoutta – riippumatta siitä, missä ostoksensa tekevät. Yhtiöt, jotka pystyvät vastaamaan monikanavaisen kuluttajan tarpeisiin ja hänen vaatimuksiinsa, pärjäävät ja menestyvät.

Klarna laajentaa Yhdysvaltain markkinoille

Lehdistötiedotteet   •   Syys 01, 2015 16:25 EEST

Klarna aloittaa toiminnan Yhdysvaltain markkinoilla. Ensimmäinen yhdysvaltalainen kumppani on Overstock.com, joka ottaa Klarnan käyttöönsä ensimmäisenä verkon vähittäiskauppana Pohjois-Amerikassa.

Arheilu, tuo arkipukeutumisen uusi musta

Blogikirjoitukset   •   Elo 27, 2015 13:51 EEST

Vuoden 2015 tammi–kesäkuun tilastomme osoittivat, että verkon urheilu- ja ulkoilukategorian ostokset kasvoivat viisi prosenttiyksikköä verrattuna vuoden 2014 vastaavaan ajanjaksoon. Mutta urheiluvaatteita ei suinkaan aina hankita urheilua varten. On syntynyt uusi vaatekäsite, arheilu (engl. athleisure).

Verkkokaupan alkuvuosi Suomessa 2015: Naisille elektroniikkaa, hopeasurffaajille aikuisviihdettä

Lehdistötiedotteet   •   Elo 18, 2015 12:07 EEST

Alkuvuonna 2015 Suomessa verkko-ostaminen painottui viihteeseen, vaatteisiin ja ulkoiluun. Naiset tekevät verkon vaateostokset, mutta ostavat yhä enemmän elektroniikkaa. Vanhemmista ikäluokista yli 85-vuotiaat ovat löytäneet verkko-ostamisen, erityisesti aikuisviihdetuotteissa. Sydäntalven ostot painottuivat viihteeseen, kesää kohti vaatteisiin ja ulkoiluun.

Miten sinä shoppailet?

Miten sinä shoppailet?

Blogikirjoitukset   •   Kesä 11, 2015 14:05 EEST

Viime vuonna suomalaisten verkko-ostamisessa tuli kesän alla selkeä nousu muodin hankinnassa. Kuten kerroimme tammikuussa, toukokuussa 2014 kaikenikäiset panostivat pukeutumiseen. Vaatteet ja kengät ylittivät tuolloin viihteen ostamisen absoluuttisesti ja olivat 38 % kaikista toukokuun 2014 aikana Klarnan kautta tehdyistä verkko-ostoksista.

Lensway valitsi Klarnan koko Euroopan toimintoihin

Lehdistötiedotteet   •   Touko 07, 2015 11:52 EEST

Euroopan suurin piilolinssien ja silmälasien verkkokauppa Lensway on siirtänyt koko maksuliikenteensä Klarnalle. Klarna Checkout -ratkaisu helpottaa Lenswayn asiakkaiden ostamista erityisesti matkapuhelimilla ja muilla mobiililaitteilla. Lenwsay puolestaan saa yksinkertaistettua maksamisen toimintojaan.

Lisää paukkuja suomalaiseen verkkokauppaan: Vilkas ja Klarna aloittavat täysin uudenlaisen yhteistyön

Lehdistötiedotteet   •   Helmi 26, 2015 13:52 EET

Vilkas ja Klarna ovat aloittaneet yhteistyön, jonka ansiosta kaikki Vilkkaan asiakkaina olevat verkkokaupat saavat käyttöönsä isoille verkkokaupoille tarkoitetun Klarna Checkout -ratkaisun. Uuden teknisen ratkaisun ansiosta Klarna Checkout integroidaan Vilkkaan verkkokauppoihin automaattisesti. Palvelu tarjotaan ilman kiinteitä kuukausimaksuja. Vilkas on Klarnan ensimmäinen Native Partner Suomessa

Verkkokauppa Suomessa 2014: Verkosta ostetaan vapaa-aikaa

Lehdistötiedotteet   •   Tammi 22, 2015 13:49 EET

Vuonna 2014 Suomessa verkko-ostaminen keskittyi vapaa-aikaan. Klarnan verkkokauppatilastot kertovat, että Suomen verkko-ostamisen kärkikategoriat olivat viihde, vaatteet ja kengät sekä urheilu ja ulkoilu. Vuonna 2014 ostettiin viihdettä kevättalvella ja joulun alla, vaatteita kesää kohti ja urheilua ja elektroniikkaa jouluksi. Myös vanhemmat ikäluokat ovat löytäneet verkko-ostamisen.

Klarna paljastaa: Joulun tuovat sekä kovat että pehmeät paketit

Lehdistötiedotteet   •   Joulu 17, 2014 15:20 EET

Verkkokaupassa suomalaisten jouluostoksien kärkikategoriat ovat kirjat ja lehdet, nuorisovaatteet ja -jalkineet sekä viihde. Klarnan verkkokauppatilastot joulukuun alusta kertovat lisäksi, että verkko-ostoksia jouluksi eniten ostetuissa tuotekategorioissa tekevät eniten 26–45-vuotiaat, ja että näissä naiset tekivät verkko-ostoksista pääosan.

Verkkokauppa toi mustan perjantain myös Suomeen

Lehdistötiedotteet   •   Joulu 01, 2014 10:33 EET

Verkkokaupassa suomalaiset kuluttajat ovat ottaneet Yhdysvalloista alkaneen ”musta perjantai” -alennusmyyntipäivän omakseen. Klarnan verkkokauppatilastot kertovat, että verkkokaupassa ostoksia tehdään mustana perjantaina huomattavasti enemmän tavalliseen perjantaihin verrattuna.

Verkkokauppiaan pitää ymmärtää kuluttajien käyttäytymistä

Lehdistötiedotteet   •   Loka 24, 2014 09:00 EEST

Suomalaiset ostavat entistä enemmän tavaroita verkossa, kertovat verkkokauppatilastot. Myös verkkomaksupalveluihin erikoistuneen Klarnan tilastot tukevat väitettä. Nyt yhtiö on tarkastellut, miten suomalaisten ostokäyttäytyminen vaihtelee verkossa viikonpäivittäin ja ikäryhmittäin – millainen on suomalaisten verkkokauppaviikko?