Seuraa Klarna

Klarna ja MyCashflow tiivistävät yhteistyötään

Lehdistötiedote   •   Helmi 02, 2016 11:50 EET

MyCashflow ja Klarna ovat aloittaneet yhteistyön, jonka ansiosta kaikki MyCashflow-verkkokauppaohjelmiston asiakkaat saavat käyttöönsä markkinoiden nykyaikaisimman maksuratkaisun – Klarna Checkoutin. Uuden kumppanuusmallin myötä Klarna Checkout integroidaan MyCashflow-verkkokauppoihin automaattisesti. Palvelu tarjotaan ilman avaus- ja kuukausimaksuja. Käyttöperusteinen hinnoittelumalli ja valmis integraatio soveltuvat erityisesti aloittaville verkkokauppiaille.

”Olemme todella innoissamme uudesta kumppanuudestamme MyCashflow’n kanssa. Uuden yhteistyön myötä MyCashflow’ta käyttävät kauppiaat saavat Klarna Checkout -maksupalvelun käyttöönsä ilman kiinteää kuukausimaksua tai erillistä integrointia. Sama mahdollisuus tarjotaan niin nykyisille kuin uusillekin kauppiaille. Verkkokauppojen asiakkaat voivat tehdä ostoksensa päätelaitteesta riippumatta helposti ja turvallisesti. Lisäksi he saavat käyttöönsä Klarna Checkoutin edut ja suosituimmat maakohtaiset maksutavat”, kertoo Marja Merentie, Klarnan Partner Manager.

Klarna Checkoutin suunnittelussa on lähdetty liikkeelle mobiilikaupankäynti edellä, koska verkossa ostaminen siirtyy entistä vauhdikkaammin kännyköiden ja tablettien kautta tehtäväksi. MyCashflow verkkokauppaohjelmistoa käyttävien yritysten asiakkaat voivat tehdä ostoksensa helposti ja turvallisesti, päätelaitteesta riippumatta.

Uuden kumppanuusmallin myötä MyCashflow tarjoaa verkkokauppa-asiakkailleen nykyaikaiset työkalut myös kansainväliseen kasvuun. Verkkokauppiaat voivat jatkossa tarjota kaikki suosituimmat maksutavat kaikilla niillä markkina-alueilla, joissa Klarna tarjoaa Klarna Checkout -ratkaisua. Palvelu on aina räätälöity suosituimmilla paikallisilla maksutavoilla, eli esimerkiksi ruotsalaisille ei tarjota Osuuspankkia, vaan paikalliset pankit kuten SEB ja Swedbank, ja Saksassa esimerkiksi Lastschrift ja SOFORT korttimaksujen ja Klarnan maksutapojen lisäksi.

”Yhteistyömme Klarnan kanssa on alkanut jo vuonna 2008 ja olemme yhdessä tehneet pitkään töitä suomalaisen verkkokaupan edistämiseksi. Yhteistyömme ansiosta kuka tahansa voi nyt perustaa nykyaikaisen verkkokaupan ja tarjota kattavat maksutavat useille markkinoille järkevillä kustannuksilla”, kertoo MyCashflow’n toimitusjohtaja Ismo Ruotsalainen.

Ismo Ruotsalainen, MyCashflow, puh. 045 262 3825, ismo@mycashflow.fi

Marja Merentie, Klarna, puh. 050 432 2132, marja.merentie@klarna.com

MyCashflow on Suomen suosituimpia verkkokauppaohjelmistoja, jonka avulla yli 1500 yritystä pyörittää verkkoliiketoimintaansa. Asiakkaita ovat muun muassa Audi, Fonecta, Tunturi, Orion Diagnostica ja Hairstore. Lisätietoa löytyy kotisivuiltamme www.mycashflow.fi

Klarna on Euroopan johtava maksuratkaisujen tarjoaja ja yksi Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä. Klarnan palveluita käyttää yli 50 000 verkkokauppiasta ja sillä on 1200 työntekijää 18 maassa. www.klarna.fi