Seuraa Klarna

Klarna laajentaa Yhdysvaltain markkinoille

Lehdistötiedote   •   Syys 01, 2015 16:25 EEST

Klarna aloittaa toiminnan Yhdysvaltain markkinoilla. Ensimmäinen yhdysvaltalainen kumppani on Overstock.com, joka ottaa Klarnan käyttöönsä ensimmäisenä verkon vähittäiskauppana Pohjois-Amerikassa.

Overstock.com käyttää Klarna Checkout -ratkaisua mobiiliostoksien mahdollistamiseen. Palaavat asiakkaat voivat tehdä ostoksia yhdellä napsautuksella. Uuden käyttäjän tarvitsee täydentää ainoastaan sähköpostiosoite ja toimitusosoite. Klarnan avulla kauppiaat voivat virtaviivaistaa verkko-ostamista ja -maksamista.

Overstock.comin asiakkaat saavat Klarna avulla entistä paremman ostokokemuksen mobiililaitteilla. Overstock puolestaan hakee entistä parempaa asiakaskokemusta ja lisääntyvää asiakasuskollisuutta.

”Klarnan laajentuminen Yhdysvaltoihin on kova juttu. Kuluttajat Yhdysvalloissa hakevat aiempaa helpompaa ja turvallisempaa ostotapaa, ja vähittäiskauppiaat hakevat aiempaa parempia tapoja asiakkaidensa palvelemiseen ja verkko-ostojen lisäämiseen. Tässä on erinomainen mahdollisuus muuttaa enemmän verkkosurffaajia ostajiksi”, Klarnan perustaja ja toimitusjohtaja Sebastian Siemiatkowski sanoo.

”Klarna poistaa kitkan ostotapahtumasta. Testijakson aikana mobiiliasiakkaamme tekivät enemmän ostoja kiitos Klarnan teknologian. Uskon kumppanuutemme voimaan”, Overstockin toimitusjohtaja Patrick M. Byrne sanoo.

”Yhdysvaltojen markkinat ovat verkkokauppiaille erittäin tärkeä, koska siellä teknologia on kunnossa sekä kuluttajat valveutuneita ja ennakkoluulottomia verkko-ostajia. Klarna Checkoutin avulla kauppiaiden konversio-osuudet ovat yhtä suuria sekä pöytäkoneilla että mobiililaitteilla”, Klarnan Suomen maajohtaja Casimir Ehrnrooth sanoo.

Klarnalla on Euroopassa yli 35 miljoonaa kuluttaja-asiakasta, ja yli 50 000 eurooppalaista verkkokauppaa käyttää Klarnaa.

Lisätietoja:

Casimir Ehrnrooth
Suomen maajohtaja
Klarna Oy
casimir.ehrnrooth@klarna.com

+358 500 702 988

Overstock
Kirstie Burden
pr@overstock.com

Klarna on perustettu Tukholmassa vuonna 2005 ideanaan yksinkertaistaa maksaminen. Avullamme kuluttaja saa ensin tuotteet ja maksaa ne vasta myöhemmin. Me myös kannamme kauppiaan puolesta luotto- ja petosriskit. Tänä päivänä Klarna on yksi Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Vuonna 2014 yhdistimme voimamme SOFORTin kanssa. Yhdessä muodostamme Klarna Groupin, Euroopan johtavan itsenäisen maksuratkaisujen tarjoajan. Klarna Groupilla on yli 1 200 työntekijää, ja se toimii 18 markkinalla. Palvelemme 35 miljoonaa kuluttajaa ja 50 000 kauppiasta. Tavoitteemme on olla maailman suosituin maksutapa.